Beeld en Geluid

Home entertainment

EEN GOED ADVIES IS GOUD WAARD! Op WonenWonen.nl vindt u veel informatie over beeld en geluid. Wij inspireren u graag, maar er gaat niets boven een persoonlijk advies. Gelukkig zijn er nog bedrijven die het bieden van service net iets hoger in het vaandel hebben staan. Als u zeker wilt weten dat u goed wordt geholpen, informeer dan bij een van onze 5-sterrenspecialisten.

Vind stijlen in Beeld en Geluid

Harman Kardon Beeld en Geluid

Harman Kardon

Citation ONE in Dusty Pink en Royal Blue

NextHifi Beeld en Geluid

NextHifi

passie voor muziek, techniek en goed geluid

Loewe bild 7 Beeld en Geluid

Loewe bild 7

ultra-HD oled-televisie

Loewe Bild 3 Beeld en Geluid

Loewe Bild 3

less is more

Braun Audio Beeld en Geluid

Braun Audio

hernieuwde LE-speakerrange

JBL® LINK BAR Beeld en Geluid

JBL® LINK BAR

grote audio-visuele ervaring

Sony headphone Beeld en Geluid

Sony headphone

WF-1000XM3 draadloze noise cancelling

Draadloze hoofdtelefoons Beeld en Geluid

Draadloze hoofdtelefoons

Walke gebruik je tijdens het sporten

Lexon design speakers Beeld en Geluid

Lexon design speakers

in, op en naast het water

Sony GTK-PG10 Beeld en Geluid

Sony GTK-PG10

De ideale partyspeaker voor buiten

 Sony Beeld en Geluid

Sony

Glass Sound Speaker met Hi-Res audio

Wereldprimeur Beeld en Geluid

Wereldprimeur

Loewe en Mimi Defined™

 Samsung QLED 8K Q900R Beeld en Geluid

Samsung QLED 8K Q900R

Perfect reality

Loewe bild 2 Beeld en Geluid

Loewe bild 2

Strak design. Perfecte technologie.

Teufel Soundbar Beeld en Geluid

Teufel Soundbar

Cinebar Pro

Loewe bild 4 OLED Beeld en Geluid

Loewe bild 4 OLED

Ga op in de actie

Plaatjes draaien? Beeld en Geluid

Plaatjes draaien?

Doe het op een retro platenspeler

soundbar van Teufel Beeld en Geluid

soundbar van Teufel

Cinebar Duett

Tivoli Art-collectie Beeld en Geluid

Tivoli Art-collectie

Speakers voor mensen met smaak

Sonos smart speaker Beeld en Geluid

Sonos smart speaker

ondersteuning voor spraakdiensten

Libratone Beeld en Geluid

Libratone

ZIPP-speakers

Gecko Sound Speakers Beeld en Geluid

Gecko Sound Speakers

Een zomer vol muziek

Audio en Video

De ontwikkelingen op het gebied van zowel audio als video gaan razendsnel. Fabrikanten lanceren maandelijks nieuwe technieken, apparaten en software. In deze rubriek worden zeer regelmatig nieuwe artikelen gepubliceerd over A-merken op het gebied van audio en video.

Ontwikkelingen op het gebied van audio en video

Philips heeft van oudsher een traditie in het ontwikkelen van revolutionaire beeld- en geluiddragers. Het ouderwetse cassettebandje werd door Philips in 1963 geïntroduceerd. Tot begin jaren negentig was het cassettebandje, cassetterecorder, walkman en cassetespeler in de auto een van de meest gebruikte audiospelers op de markt. Deze werden daarna langzaam maar zeker vervangen door de compactdisk, cd speler en de diskman. In 1995 worden de eerste opneembare cd's verkocht. Deze gingen over de toonbank voor 25 gulden (€11,50!) per stuk. Een Zuid-Koreaans bedrijf lanceert in 1998 een nieuwe uitvinding: De mp3 speler. Dit is het eerste apparaat waar geluidsdrager en afspeler in een device gecombineerd wordt.

Het lijkt eeuwen geleden dat je met je potlood een cassettebandje terugspoelde. Dit komt mede door de huidige snelheid van het lanceren nieuwe producten en versies. Zo verscheen de eerste iPod in 2001. De eerste van vijf generaties. Vanaf 2004 kwam de iPod Mini met twee versies, De iPod Shuffle vanaf 2005 met 4 generaties, iPod Classic in 2007, de iPod Nano in 2005, de iPos Touch in 2007 en de iPod Radio Remote. 

Door toename van het afspelen via downloaden en streamen, worden er steeds minder beeld- en geluidsdragers verkocht. Muziekalbums en films worden steeds vaker afgespeeld op telefoon of tablet. Dit wil echter niet zeggen dat er geen markt is voor hoogwaardige, kwalitatieve apparaten op het gebied van audio en video. Docking stations, versterkers, hifi systemen, draadloze speakers, led TV's en Home Entertainment. U vind het allemaal op wonenwonen.nl.

Home cinema
Met een home cinema haal je de kwaliteit en ervaring van een echte bioscoop in huis. Je zit echt midden in de film die je bekijkt. Daarbij is indrukwekkende geluidseffecten en realistisch stemgeluid zijn erg belangrijk. Wanneer je het geluid ook nog eens uit verschillende hoeken hoort komen, kun je optimaal genieten van je favoriete film of programma. Home cinema beleef je optimaal vanuit je luie stoel.

TV meubels
TV meubels zijn ideaal om je audio en video apparatuur op een mooie manier kwijt aan het zicht te kunnen onttrekken. Veel TV meubels hebben al ingebouwde kabelgoten en gaten. Hierdoor kan je alle kabels en draden onzichtbaar wegwerken. Door je home cinema set op te bergen in TV meubels, geniet je nog meer van je favoriete film of serie.

Luxere audio en video producten koop je bij een 5-sterrenspecialist

Goede advisering, geduld en vakkenis zijn erg belangrijk om een juiste keuze te maken. Een 5-sterrenspecialist zal u zeker goed kunnen en vooral ook willen helpen. Informeer eens bij een van onze specialisten!