Geesa design scheerspiegel

Houd je snor in shape

Heren met lange baarden, getrimde baarden, stoppels, sikjes en snorren in allerlei vormen en maten; het kan tegenwoordig allemaal! Gezichtshaar is trendy, mits je de juiste look weet te creëren. Een baard moet je immers geen ‘clochard’ look geven. Er zijn twee belangrijke aspecten, waaraan de baard of snor moet voldoen. Hij moet passen bij de gezichtsvorm en mooi in shape zijn. Ga je liever voor gladde wangen, dan moet ook echt elke haar geschoren worden. Een scheerspiegel is om die reden een must voor de man, die zijn gezichtshaar op een gecontroleerde manier wil bijhouden. Geesa, marktleider in badkameraccessoires, helpt deze trendy mannen de baard of snor perfect in shape te houden door een fraaie collectie design scheerspiegels aan te bieden. Bij deze gevarieerde collectie scheerspiegels gaat gebruiksgemak en design hand-in-hand. De Geesa scheerspiegels zijn vervaardigd uit een combinatie van kwaliteitsglas en duurzaam chroom; een prachtige reflectie van Dutch Design.

Om gezichtshaar goed te zien en op een gecontroleerde manier bij te houden, is een goede scheerspiegel een must voor die man, die fris voor de dag wil komen. Geesa biedt een breed assortiment scheerspiegels, die zowel drie keer vergrotend zijn als vijf keer vergrotend. Om echt elk haartje op het gezicht te ontdekken, zijn een aantal spiegels voorzien van kwaliteits-led-verlichting. Scheerspiegels zijn er zowel vrijstaand als wandhangend. Hierbij kan worden gekozen voor een één- of tweearmige spiegel in zowel ronde, vierkante en rechthoekige vormen. Welke spiegel je ook kiest, een Geesa scheerspiegel is perfect voor elke scheersessie, nat of droog.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkameraccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist