Beveiligingscamera's

laat u adviseren door een vakman

Onlangs hebben diverse media bericht over de – vaak - slechte kwaliteit van bewakingscamera's.

De kwaliteit van de camera's is vaak zo slecht dat inbrekers vaak niet herkenbaar zijn op de beelden. Dit verkleint de kans om de inbreker op te sporen en te berechten. De politie heeft laten weten dat ze het liefst zo veel mogelijk bewijs en aanknopingspunten heeft om een zaak zo snel mogelijk op te lossen en een veroordeling te krijgen bij een rechter.De politie pleit voor een keurmerk voor camera's, zodat de consument weet wat de kwaliteit is.

Gelukkig werkt WonenWonen.nl alleen samen met 5 sterren specialisten, die als beveiligingsexperts een gedegen advies kunnen geven.

Er zijn namelijk diverse camerasystemen, die een haarscherp beeld geven in het donker maar ook met tegenlicht.

Het is belangrijk dat u niet zelf een systeem op hangt, maar u hier over laat adviseren door een vakman. Deze kan u direct de zwakke punten van uw beveiliging laten zien en hier een complete oplossing voor maken.

U bent er dan van verzekerd dat u een goed en up to date beveiligingssysteem heeft en dat bij een eventuele storing het service niveau hoog is.

WonenWonen.nl werkt exclusief samen met de beste beveiligingsbedrijven in Nederland en verwijst u graag door naar dé specialist bij u in de buurt.

Gratis meer informatie over Camera beveiliging?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*